• IFAM, INTRONIKA, ROBOTICS 2023

IFAM, INTRONIKA, ROBOTICS 2023

Ideje in sistemi strojnega vida.

07-09.3.2023           Gospodarsko razstavišče Ljubljana           09:00-17:00

Spoštovani.

V podjetjih Kolektor Orodjarna in Kolektor Sisteh letos organiziramo skupinsko predstavitev tehnoloških rešitev na strokovnem sejmu IFAM - INTRONIKA ROBOTICS,  edinem B2B sejmu na temo avtomatizacije, mehatronike, robotike, senzorike, računalniškega vida, IT4industry v Sloveniji in širši regiji, ki poteka od 7. do 9. marca 2023 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Spoznajte novosti v portfelju opreme in rešitev na področjih avtomatizacije, optičnih sistemov, digitalizacije in elektroenergetske oskrbe, med drugim tudi novosti v električni opremi zastopanih podjetij Advantech, Dold, Eaton, Stahl, Wieland.

V sklopu sejemskega poslovnega foruma vam bomo v četrtek 9. marca 2023 med 11:30 in 12:00 uro predstavili ideje in sisteme strojnega vida kot integralnega dela koncepta Industrija 4.0.

Vljudno vabljeni na naš skupni razstavni prostor v dvorani A vsak dan med 9. in 17. uro.

Spletna registracija za brezplačne karte:

Za nov vpis kliknite "Sign Up". Ob prijavi pod ključno besedo vnesite ime KOLEKTOR (velikost črk ni pomembna). Ob vnosu vseh potrebnih podatkov prejmete na svoj mail potrdilo, ki ga natisnite, saj velja kot vstopnica za sejem.

(Če ste v preteklih letih že uporabljali online registracijo, lahko tudi sedaj uporabite stara gesla, v kolikor ste ga morda pozabili ga lahko ponovno zahtevate ob registraciji in ga boste prejeli na svoj mail. Nikakor NI potrebna NOVA registracija oziroma NOV vpis!)

Veselimo se srečanja z vami!

Copyright 2019 © Kolektor
Powered by PROGMBH